Pasar al contenido principal

Presentem les nostres propostes al portaveu de Sanitat de Compromís

reunió codinucova amb carles esteve compromís

El president del CODiNuCoVa, Luis Cabañas, acompanyat de Maite Navarro, membre de la Comissió de Sanitat del Col·legi, s'ha reunit amb Carles Esteve, portaveu del grup parlamentari Compromís en la Comissió de Sanitat de Les Corts. L'objectiu ha sigut presentar-li les accions que s'estan realitzant en matèria d'alimentació saludable i les línies de treball impulsades des del Col·legi per a aconseguir la inclusió reial dels i les dietistes-nutricionistes al sistema valencià de Salut.


Luis Cabañas li ha parlat del Projecte ENPIV, a través del qual s'està fent un estudi de les causes de l'obesitat infantil a diferents barris de la ciutat de València, i del manifest "1 para 50 mil" on es posa xifra a quants nutricionistes s'hi haurien d'incorporar als centres d'Atenció Primària per a atendre a la població. Fins ara, el manifest porta quasi 1.000 signatures.

Comparte

Acceso Colegiados

En el CODiNuCoVa representamos a las personas dietistas-nutricionistas de la Comunitat Valenciana. Constituido en 2009, somos el segundo Colegio más grande de España dedicado a la profesión. Trabajamos para dar a conocer los distintos ámbitos en los que los D-N desarrollan su actividad, defendiendo los intereses del colectivo y mejorando su formación