Pasar al contenido principal

Xefs valencians i nutricionistes, units pel projecte "34 plats. 34 comarques"

Colegiadas del CODiNuCoVa asisten a una Master Class de Manuel Alonso

Quatre col·legiades del CODiNuCoVa ja han pogut gaudir de les Màster Class gratuïtes impartides per xefs de la Comunitat dins del projecte "34 plats. 34 comarques", desenvolupat per la Càtedra Carmencita de la UA al costat del CODiNuCoVa.

Es tracta d'un projecte nou en el qual, dietistes-nutricionistes han redescobert receptes tradicionals de les 34 comarques de la Comunitat Valenciana, adaptant-les a l'actualitat, amb productes del territori i aportant la visió nutricional. Aquesta compilació de receptes veurà la llum en 2022 en forma de receptari, en versió PDF i paper, i amb ell es vol rendir un homenatge a generacions de dones que han estat transmissores del patrimoni culinari i el llegat gastronòmic de la nostra autonomia.

Com a agraïment a les participants, s'ha realitzat un sorteig entre les 34 dietistes-nutricionistes per a gaudir de diferents Màster Class impartides per xefs de restaurants de prestigi. Així, les col·legiades Danisa Atencio i Meritxell Sarrió es van acostar a les cuines de Manuel Alonso, en el seu restaurant Casa Manolo, i els col·legiats Rafa Birlanga i Elisa Escorihuela van acudir a visitar a Aurora Torres, en el seu restaurant La Herradura.

 

master class aurora torres

 

En les pròximes setmanes es realitzaran les Màster Class al costat dels xefs Pep Romany i Dani Frías.

Comparte

Acceso Colegiados

En el CODiNuCoVa representamos a las personas dietistas-nutricionistas de la Comunitat Valenciana. Constituido en 2009, somos el segundo Colegio más grande de España dedicado a la profesión. Trabajamos para dar a conocer los distintos ámbitos en los que los D-N desarrollan su actividad, defendiendo los intereses del colectivo y mejorando su formación