Has perdut el Nom d'usuari/a o la Contrasenya?
  • Si ha oblidat el Nom d'usuari/a, si us plau Introduïu la seva adreça de correu electrònic, deixant el camp Nom d'usuari/a buit, després fagi click en el botó Enviar, això farà que el sistema li enviï a la seva adreça de correu el seu nom d'usuari/a.
  • Si ha oblidat la seva Contrasenya però pot recordar el seu Nom d'usuari/a, Introduïu-lo a continuaciò juntament amb el correu electrònic, fagi click en el botó Enviar i rebrà en breu una nova contrasenya. Useu aquesta nova contrasenya per accedir al web.
  • Si ha oblidat el seu Nom d'usuari/a i la seva Contrasenya, primer recuperi el seu Nom d'usuari/a, després la contrasenya. Per recuperar el seu Nom d'usuari/a Introduïu la seva adreça de correu electrònic, deixant el camp Nom d'usuari/a buit fagi click en el botó Enviar i se li enviarà el seu Nom d'usuari/a a la seva adreça. Una vegada fet això pot tornar aquí per recuperar la seva contrasenya.

Acceso Usuarios Registrados

           

BANNER 2 END

Actualitat

Agenda

28 Oct 2021;
05:00PM - 06:00PM
X Edición Premios CALCSICOVA
29 Oct 2021;
09:30AM - 01:30PM
IV Jornada de DCA Promoviendo la Salud Cerebral - FEVADACE
05 Nov 2021;
12:00AM
IX Jornadas CODINUCAT
06 Nov 2021;
12:00AM
IX Jornadas CODINUCAT
06 Nov 2021;
12:00AM
Reunión Junta de Gobierno CODiNuCoVa - Online

CODiNuCoVa utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis propias, que tratan datos de conexión y/o del dispositivo para facilitarle la navegación y analizar estadísticas del uso de la web. Obtener más información.